“TRI, DVA, JEDAN -HO,HO,HO“: Uzbuđenja ponovno nije nedostajalo

SMIRENI I DOBRO RASPOLOŽENI: Veseli zagorski trojac ponovno skuhao najbolja jela

Objavljeno: 24.12.2021. zagorjeinternational

U posljednoj ovotjednoj večeri kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – ho,ho,ho“, uzbuđenja ponovno, kao i prethodnih večeri, nije nedostajalo.

Timovi su u 90 minuta ovog puta morali što točnije pripremiti i rekonstruirati zadana jela. Za glavno jelo trebali su pripremiti  punjenu pureću roladu u umaku od pečene paprike, popečke od buče te kuhani šenon. Uz glavno jelo, timovi su žiriju trebali poslužiti čak tri deserta, piše RTL.hr. Radilo se o jabukama u šlafroku s kremom od vanilije, hladnom desertu od mascarpone sira s višnjama te clafoutis piti s jabukama.

Zagorci su ponovno bili najuspješniji. Osvojili su ukupno 25 bodova. Zadatak su odradili smireni, bez previše stresa, dobro raspoloženi, baš kao i svake prethodne večeri.

– Glavno jelo jako fino, po meni pogođeno. Jabuke su ukusne, ali malo ste ih prepekli i krema od vanilije vam nije uspjela, ali vaš clafoutis je jako dobar, odradili ste to najbolje od svih – rekao je Pažanin.

Božidar iz tima “Nesalomljivi“, koji nijedan dan nije bio zadovoljan ocjenama i komentarima žirija, napustio je show jer je sinoć odlučio da neće kuhati, pa ga je Špiček ispratio iz studija. Timu se pridružila nova članica – supruga člana tima “Krepat, ma ne molat“, Irena. Osvojili su ukupno devet bodova i oni su bili tim koji je trebao po ukupnom zbroju bodova napustiti show, ali dogodila se božićna čarolija, pa će tako tim ipak kuhati i idućeg tjedna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba