U sklopu “Zlatarske božićnice“

Najmanji ministrant Jurica Krpelnik upalio treću adventsku svijeću, a mali dječji zbor svojim prvim nastupom oduševio okupljene

Objavljeno: 13.12.2021. zagorjeinternational

U Parku hrvatske mladeži, u subotu je u sklopu manifestacije “Zlatarske božićnice“ održan popodnevni program “Srca mlada vesele se“.

Nažalost, hladnoća je mlada srca ostavila u toplini doma, pa je veselje mladih ipak izostalo, no Udruga žena Zlatar i Udruga osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije pripremile su kuhano vino i čaj, a nastupio je i zbor Majke Božje Snježne koji je izveo program s božićnim napjevima te Kulturno umjetničko društvo Belec i belečke mažoretkinje.

Svoju redovnu vježbu izveli su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Zlatara, Belca, Mača, Zlatar Bistrice i Svetog Križa Začretja. Treću adventsku svijeću, u 18 sati, kod župne crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, upalio je najmanji zlatarski ministrant Jurica Krpelnik, dok je molitvu predvodio zlatarski župnik vlč. Dragutin Cerovečki. Mali dječji zbor od 20-ak mališana pod vodstvom Jasminke Krušelj, u crkvi je održao svoj prvi koncertni nastup kojim je oduševio sve prisutne. Sat vremena ranije, treća adventska svijeća upaljena je i kod crkve sv. Marije Snježne u Belcu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba