Važna obavijest za učenike i studente

Općina Đurmanec dodjeljuje 35 stipendija u tri kategorije

Objavljeno: 06.11.2021. zagorjeinternational

Općinska komisija za dodjelu pomoći učenicima i studentima, temeljem zaključka načelnika Damira Beloševića, objavila je natječaj za dodjelu pomoći učenicima i studentima s područja općine Đurmanec za školsku/akademsku godinu 2021/2022.

Pravo na dodjelu pomoći imaju učenici srednjih škola koji su na redovnom školovanju te redovni studenti na fakultetima, visokim i višim školama, koji imaju prebivalište na području općine, a nisu korisnici kredita, stipendija ili pomoći po drugoj osnovi.

Dodjeljuje se 15 studentskih pomoći po 400 kuna mjesečno, 15 pomoći učenicima srednjih škola u mjesečnom iznosu od 200 kuna te pet pomoći – stipendija učenicima srednjih škola za deficitarna zanimanja (zidar, tesar, vodoinstalater, električar i dimnjačar), po 700 kuna mjesečno.

Zahtjevi se dostavljaju Općini Đurmanec, Komisiji za dodjelu pomoći učenicima i studentima, osobno ili preporučeno poštom. Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objave natječaja – 3. studenoga, a budući da nije moguće naknadno dopunjavanje zahtjeva, u postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi. Detalji natječaja mogu se pronaći na internetskoj stranici Općine. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba