'USUSRET FESTIVALU' – AUTO KINO U KRAPINI: U petak na poligonu u Mihaljekovom Jarku na velikom Airscreen platnu igraju 'Brzi i žestoki 9'

Dođite i uživajte u vratolomijama Vina Diesela na platnu, s kokicama u automobilu, ili na dekici pod zvjezdanim nebom

Objavljeno: 29.08.2021. zagorjeinternational

Film na platnu, zvijezde na nebu i kokice u automobilu na parkiralištu, na sigurnom od koronavirusa – Autokino “Ususret festivalu” tradicionalno će vas ugostiti i ove godine, točnije u petak, 3. rujna u 21 sat na poligonu u Mihaljekovom Jarku, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina i pod pokroviteljstvom Grada Krapine.

Deveti nastavak popularne “Fast sage“, koji je u kina izašao ovog ljeta, “BRZI I ŽESTOKI 9”, prikazivat će se na velikom Airscreen platnu, a zvuk će se prenositi preko zasebne radijske frekvencije radijskim prijemnikom u automobilima.

– Za one koji će film pratiti na udobnosti svoje “dekice”, zvuk će se širiti s naših zvučnika koji će biti postavljeni na samom poligonu. Prostor poligona u Mihaljekovom Jarku otvara se u 19.30 sati, a projekcija filma započinje oko 21 sat. Preporučujemo raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve oko ulaza u prostor Auto kina – poručila je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Krapina Grozdana Pavlović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba