"Vratimo 'Palčiće' u Petrovu"

BIVŠA MINISTRICA NA AUKCIJI NUDI RONALDOV DRES: “Za njega dajem dva Ferrarija, Lamborghini i četiri BMW-a M5”

Objavljeno: 28.04.2020. zagorjeinternational

– Za “Palčiće”, dres Real Madrida br. 7 Ronaldo (veličina L) sezone 2016./’17. potpisan od osvajača zlatne lopte Cristiana Ronalda i nama dražeg osvajača zlatne lopte i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića te 10 njihovih suigrača: Sergio Ramos, Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema, Isco, Keylor Navas, Casemiro, Nacho Fernandez, Lucas Vasquez i još jedan hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Aukcija traje do 1.5. u podne. Procedura: potvrda o uplati za “Palčiće” u inbox i dogovor o primopredaji – šaljem poštom ili u Zagrebu osobna isporuka – napisala je bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić, koja se tako priključila Facebook akciji “Vratimo Palčiće u Petrovu”, koja je pokrenuta prošlog tjedna.

Cijena dresa vrtoglavo raste iz minute u minutu. Neki su se čak našalili da za njega nude dva Ferrarija, jedan Lamborghini i četiri BMW-a M5.

Do sada je u spomenutoj akciji prikupljeno 1,2 milijuna kuna, a potrebno je oko četiri milijuna kuna za inkubatore respiratore i monitore za opremanje neonatalnog odjela Petrove bolnice u Zagrebu, koji je teško oštećen u razornom potresu 22. ožujka. Akciju su pokrenuli Udruga “Dinamo – to smo mi” i roditelji “Palčića”. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba