Mogu se prijaviti ekipe od dva do pet članova, a za najbolje su osigurane simbolične nagrade

PRVI PUB KVIZ U MARIJI BISTRICI: Provjerite svoje znanje iz opće kulture, glazbe, sporta, povijesti i filma i dobro se zabavite

Objavljeno: 30.07.2019. zagorjeinternational

Nakon što je osvojio Zagreb i proširio se po Zagorju, popularni format pub kviza održat će se u nedjelju i u Mariji Bistrici. Prvi “Bistrički kviz” (BiK) organizira Ogranak Matice hrvatske, a održat će se u restoranu “Dobro nam došel, prijatel”, s početkom u 19 sati.

Lokalni karakter

Pub kviz je natjecanje timova od nekoliko osoba koje u opuštenoj atmosferi odgovaraju na pitanja voditelja. Pitanja su redovito zabavna i raznolika, tako da svatko može pronaći nešto sa sebe. Ekipe na list papira pišu odgovore, koji se na kraju ocijene te se proglase najbolji.
– Uz već popularna područja poput opće kulture, glazbe, sporta, povijesti i geografije, filma i drugih umjetnosti, dodatna atrakcija našeg kviza su i pitanja o zanimljivostima lokalnog i regionalnog karaktera. Kratki odgovori, asocijacije, spajanje pojmova, motivi na fotografijama i glazbeni isječci. Dođite, provjerite svoje znanje, saznajte nešto novo i što je najvažnije – zabavite se! – poručuju iz Ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici.

Dva sata

Na kviz se mogu prijaviti ekipe od dva do pet članova, a prijave su moguće elektronskim putem, kao i na licu mjesta, prije početka samog kviza. Okvirno trajanje je dva sata, a kotizacije za sudjelovanje nema, dok su za najbolje osigurane simbolične nagrade.
Želja organizatora je da se kviz održava periodično, u terminu u kojem nema drugih sličnih sadržaja. Više informacija nalazi se na internetskoj stranici i Facebooku Ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba