POČELO JE “LJETO NA ZRINJEVCU”

OVE SUBOTE VRHUNAC PROGRAM: Koncert grupe Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all

Objavljeno: 22.07.2019. zagorjeinternational

Prošlog petka otvoreno je “Ljeto na Zrinjevcu”, najstariji zagrebački kulturni festival. Prve festivalske večeri Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel, koja je rasplesala brojne posjetitelje u zelenoj oazi u središtu grada.
Posjetitelji imaju prilike uživati u tri festivalske zone: sportsko – rekreacijskoj, kids i chill zoni, a sve je popraćeno iznimnom gastro ponudom i bogatim glazbeno – zabavnim programom, koji se odvija svakog dana do 4. kolovoza od 10 do 23 sata.
Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu!

Futsal Dinamo

Oni najmlađi na edukativno – kreativnoj radionici imaju prilike sami izraditi razglednicu i dobiti poštanske markice, kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, ali i ludo se zabaviti na trampolinima. Za ljubitelje sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurani su rekviziti za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić.
Za one koji jednostavno vole odmoriti i uživati u ljetu, osiguran je velik broj ležaljki, dok su za najzahtjevnije gastro posjetitelje angažirani vrhunski ugostitelji koji svakog dana pripremaju nešto novo. Istra se (niti) ovog ljeta ne nalazi na popisu vaših destinacija? Ništa zato, jer se u gastro ponudi nalazi “Istarska kuća”, gdje možete uživati u autohtonim istarskim delicijama.

Krletka u Chill zoni

Kao posebna atrakcija, tu je krletka u Chill zoni, kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti i krila.
Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi raznih glazbenika, DJ-eva i stand up komičara. Nastupit će Vlatko Štampar, Franka Batelić, Bang Bang, a središnji događaj ove sezone je koncert grupe Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all, koji će se održati ove subote.
Pogledajte program “Ljeta na Zrinjevcu”, budite dijelom ovog jedinstvenog događaja i osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u središtu grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba