Dođite svi na Tamburašku noć u Mače

Posjetitelje će zabavljati ŽVG Kajde, Kavaliri i Gazde, bit će tu i natjecateljska smotra tamburaških sastava, tradicionalne igre za djecu i tombola

Objavljeno: 29.06.2019. IB

Idućeg vikenda, od petka do nedjelje, održat će se Tamburaška noć u Maču. Program će u petak u 20 sati otvoriti mačanska Ženska vokalna grupa Kajde i koncertom najaviti obilježavanje 15 godina djelovanja. Nakon njih, pod šatorom će zasvirati Glazbeni sastav Kavaliri i Gazde. Subotnje prijepodne rezervirano je za druženje djece uz tradicionalne igre, dok će se poslijepodne održati tradicionalni šahovski turnir.
Večernji program počinje u 20 sati, uz Folklornu večer domaćeg KUD-a “Ljudevit Gaj“ i gostiju, a nakon toga sve posjetitelje će zabavljati Amantes Band. U nedjelju je na rasporedu  natjecanje u lovačkom streljaštvu, koje organizira Lovačka udruga “Fazan“, dok će se natjecateljska Smotra tamburaških sastava “Zlatna tamburica” održati s početkom u 20 sati. Nastupit će Barajt Band, Kontra Band, Tamburaši godine, Vikendaši Band, Tamburaški sastav Hohštapleri i Tamburaški sastav Tajna te, revijalno, tamburaška sekcija KUD-a Mače. Nakon toga, oko 22 sata, nastupit će Fiškali te će biti izvlačenje tombole. Događanja koje organizira KUD “Ljudevit Gaj” održat će se na novoj lokaciji, na asfaltiranom igralištu Nogometnog kluba Gaj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba