BROJNI GOSTI STIGLI I “S DRUGE STRANE BREGA”: I zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao Mali ulični festival, čiji je ovogodišnji partner Grad Zagreb, koji je osigurao besplatan prijevoz ZET-ovim autobusima

“Zagrepčanima su Stubaki oduvijek bili omiljeno odredište”

Objavljeno: 10.06.2019. zagorjeinternational

Središte Stubičkih Toplica tri je dana ovog vikenda bilo pretvoreno u jednu veliku pozornicu, koja je atraktivnim sadržajima privlačila  brojne posjetitelje cjelodnevnim zbivanjima. Drugi po redu Mali ulični festival pokazao se još jednom kao pun pogodak, a osim posjetitelja i turista, namamio je i brojne uglednike u Stubake, pa je tako, među ostalima, u nedjelju MUF posjetio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu domaćina, načelnika Josipa Beljaka, saborske zastupnice Marije Puh te predsjednika Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti – BM 365, Anđelka Topolovca.
Naime, Općini Stubičke Toplice i njenoj Turističkoj zajednici, ove godine partner je Grad Zagreb, koji je osigurao besplatan prijevoz ZET-ovim autobusima. Gradonačelnik Bandić se tako, osim s izlagačima i posjetiteljima iz svih dijelova Zagorja, mogao podružiti i sa svojim sugrađanima, koji su upravo zahvaljujući ZET-ovom prijevozu u velikom broju stigli u Stubake “s druge strane brega”.
Bandić je usput čestitao organizatorima na uspjeloj manifestaciji, ističući kako su Zagrepčanima Stubaki oduvijek bili omiljeno odredište.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba