U ODGOJNOM DOMU BEDEKOVČINA ODRŽANI TREĆI “BEDEKS SUSRETI”

Nastupio Dino Miklaužić, predstavljen novi broj domskog lista, a održane su i sportske igre te razne radionice

Objavljeno: 01.06.2018. JJ

U Odgojnom domu Bedekovčina u srijedu su održani treći “Bedeks susreti”. Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek čestitala je djelatnicima doma, na čelu s ravnateljicom Tamarom Kotarski, na organizaciji ove manifestacije, kao i na brojnim aktivnostima i projektima koji Odgojni dom provodi na korist svojih korisnika.
– Želim reći hvala i čestitati na svemu što ova ustanova čini za Krapinsko – zagorsku županiju. Poludnevni boravci organiziraju se u sedam zagorskih škola i to je nešto što puno vrijedi. Iako ova ustanova još formalno ne nosi naziv Centar za pružanje usluga u zajednici, ona to jest. Svaka osoba i dijete koja je spašena od institucionalizacije, vrijedna je truda – rekla je Petek.
Okupljene su pozdravili i saborska zastupnica Marija Puh, zamjenik načelnika Bedekovčina Janko Buzjak te ravnateljica Odgojnog doma Bedekovčina Tamara Kotarski.
Na svečanosti otvorenja 3. “Bedeks sureta” predstavljen je novi broj domskog lista “Svi (za)jedno”. U glazbenom dijelu programa nastupio je Dino Miklaužić, a održane su i sportske igre te razne kreativne i glazbene radionice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba