U OŠ MATIJE GUPCA GORNJA STUBICA ODRŽANA 15. ŽUPANIJSKA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA

DVADESET ZADRUGA I STOTINJAK ZADRUGARA: Od malih nogu razvijaju poduzetnički duh

Objavljeno: 01.06.2018. JJ

U Osnovnoj školi Matije Gupca u Gornjoj Stubici održana je 15. Županijska smotra učeničkih zadruga Krapinsko – zagorske županije, koju je otvorio zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek.
– 15 godina, 20 zadruga i više od 100 učenika, voditelja i mentora. Od malih vas nogu uče gospodarskom i poduzetničkom duhu, da vidite kako stvoriti novu vrijednost, kako je marketinški promovirati te konačno plasirati na tržište i nešto zaraditi – rekao je Ferek – Jambrek te zahvalio svima koji tijekom cijele godine rade u učeničkim zadrugama diljem. županije.
Okupljene su pozdravile i predsjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice Đurđica Labaš te ravnateljica Osnovne škole Matije Gupca Sanja Knezić.

Za Državnu smotru, koja će se održati u Vinkovcima u listopadu, predložene su četiri učeničke zadruge: “Božićnica” iz OŠ Josipa Broza Tita Kumrovec, Učenička zadruga Matije Gupca iz OŠ Matije Gupca Gornja Stubica, “Zajček” iz Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda te “Plavi trnac” iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba