Sponzorirani članak

Novogodišnji bal u Hotelu Toplice, kao u vrijeme Jakoba Badla

Objavljeno: 03.01.2017. zagorjeinternational

Toplice Hotel je na Staru godinu opet iznenadio sve svoje drage goste, ali i one vjerne koji ovdje već više godina za redom dočekuju Novu Godinu. Svoje najvjernije goste počastili su fijakerom, kako bi se mogli provozati kroz Krapinske Toplice. A u Hotelu se odvijala večer za pamćenje. Po prvi puta doček je održan na čak tri lokacije unutar Toplice Hotela.

– Kak’ se to i dela vu lepome Hrvatskome Zagorju, vsaki gost je pod našega kroveka dobrodošel i vsakoga bumo počastili i nigdar ni bilo da nekak nebu. Verujemo da je i gosponu Badlu drago kak smo njemu vu spomena gizdavu feštu vu našemu lepome kraju pripravili – istaknuli su u Hotelu.
Svečano je uz piće dobrodošlice otvoren Badlov bal, a svi su bili odjeveni u barokne haljine i kostime. Bio je to povratak u 1860. godinu, vrijeme Jakoba Badla, začetnika mondenog europskog kupališta u Krapinskim Toplicama.
– Kako Krapinske Toplice obnavljaju svoj sjaj u današnjici, zahvalni smo na bogatoj povijesti koja nam je osnova za bolju turističku budućnost – ističu u Hotelu Toplice.

Kroz cijelu večer goste su zabavljali Vinski brati, uz mnoga iznenađenja – tombole i nagradne igre. Sekunde do Nove Godine odbrojavane su uz pjenušac te predivan prizor vatrometa s terase hotela. Zabava se nastavila do ranih jutarnjih sati, a ujutro su sve svoje goste počastili u Badlovoj Kavani, za što opušteniji ulazak u Novu 2017. godinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba