Pregrada

Darko Rundek večeras otvara 46. manifestaciju “Branje grojzdja”

Objavljeno: 16.09.2016. Jelena Jazbec

Darko Rundek i Cargo trio večeras otvaraju manifestaciju “Branje grojzdja” u Pregradi, koja će trajati do 25. rujna. Koncert će se održati u Šatoru dobre zabave na Gradskoj tržnici, a program počinje u 21 sat, kada će publiku zagrijati Daddy Cool Band. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Dječji disco

Drugog dana manifestacije, na nogometnom igralištu održat će se Cross trčanje Pregrada 2016., s početkom u 16 sati. U 18 sati u Galeriji će se otvoriti izložba “Vu plavem trnaci” Zajednice fotografa Pregrade. U isto vrijeme, u Šatoru dobre zabave održat će se zumba s Marijanom Maček, a u 19 sati započinje Dječji disco, u sklopu kojeg će nastupiti Karla i Dino Miklaužić. U 21 sat nastupaju Željko Krušlin Kruška i Ljubavnici.

Kazališna predstava

U nedjelju u 15 sati u Šatoru dobre zabave održat će se ljudski “Čovječe, ne ljuti se”, u 16 sati biciklijada, a u 19 sati posjetitelji će se moći nasmijati uz predstavu “Prevara”, Dramske udruge “Kaj” iz Zaboka. U glazbenom programu u 20 sati održat će se one man music show “Guitar & Voice”.
U ponedjeljak u 10 sati na rasporedu je “Poligon robotike”, u 18 sati, likovna radionica u organizaciji Društva “Naša djeca”, a u 19 sati, u gradskoj vijećnici, koncert Glazbene škole Pregrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba