Otvara se peti Badlfest

Večeras nastupa Amira Medunjanin, sutra Marijan Ban i Diktatori

Objavljeno: 14.07.2016. mladenmandic

 

Svoje peto jubilarno izdanje Badlfest u Krapinskim Toplicama ove godine upriličuje kroz pet festivalskih dana bogatog programa koji garantira dobru zabavu, na pet strateških festivalskih područja: BadlFun! BadlSport! BadlKids! BadlGourmet! i BadlArt!

Bogat zabavni, kulturni, gastronomski, sportski i dječji program započinje večeras u 20 sati, čarolijom sevdaha svjetski priznate glazbene dive Amire Medunjanin u pratnji Ante Gela na gitari. Nakon toga, iza 21 sata, u tradicijskom topličkom ugostiteljskom objektu Servus održat će se ljetno zabavno večer pod nazivom “Retro party Servus”.

Program se nastavlja sutra ujutro u 9.30 sati, u Središnjem perivoju nastupom Dječjeg kazališta Smješko s predstavom “Šuma Striborova”. Nastavlja se malonogometnim turnirom od 17 sati, u 20 sati koncert će održati Puhački orkestar Selno, a od 21 sat u kinu park održat će se revija filmova s ovogodišnjeg Tabor film festivala. Od 20 sati do 4 sata ujutro održat će se i pop & rock večer pod kestenima u kojoj će nastupiti grupe Human, Trnje te Marijan Ban i Diktatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba