Kazališna priča po Zagorju

“Diogeneš“ otvorio drugi vikend GFUK-a, na programu i predstave “Očeš nečeš, doktor” te “Krtice“

Objavljeno: 09.04.2016. Jelena Jazbec

Glumački festival u Krapini i po Zagorju nastavlja sa sjajnim predstavama. Proteklog vikenda publika je u Krapini uživala u predstavama “Kaos iza kulisa“ i “U zajedničkom stanu“, a u sklopu GFUK-a po Zagorju u nedjelju je u Donjoj Bistri odigrana predstava “Ufuraj se i pukni“, u Mariji Bistrici “Političar“, a u Beletincu “Diogeneš“.

Upravo je “Diogeneš“ sinoć otvorio drugi vikend festivala u krapinskoj Festivalskoj dvorani. Večeras u Krapini igra predstava “Očeš nečeš, doktor”, varaždinskog HNK i Kerekesh teatra. Predstava počinje u 20 sati, a osim nje, s početkom u 22 sata u Maloj dvorani krapinskog Pučkog otvorenog učilišta, igra i monokomedija Jana Kerekeša “Krtice”.

U sklopu GFUK-a po Zagorju, predstava “Ufuraj se i pukni“ u nedjelju igra u Vinici, u ponedjeljak u Tuhlju, a u srijedu u Pušći. “Političar“ u nedjelju igra u Novom Marofu, u ponedjeljak u Maču, u utorak u Beletincu te u srijedu u Pregradi. Predstavu “Diogeneš“ svi zainteresirani, osim u Krapini, mogu pogledati u nedjelju u Višnjici te sljedeću nedjelju u Zlatar Bistrici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba