Odluka Vlade RH

HSS-ovka Martina Jantol iz Stubičkih Toplica imenovana pomoćnicom ministra turizma

Objavljeno: 25.02.2016. mladenmandic

 

Martina Jantol (35), diplomirana politologinja iz Stubičkih Toplica i članica HSS-a, na današnjoj je sjednici Vlade imenovana za pomoćnicu ministra turizma.

Martina Jantol radila je u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva u vrijeme HDZ-ove Vlade od 2008. do 2011. godine, da bi nakon toga nastavila raditi u sličnom resoru u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije od 2011. do 2013. godine, u vrijeme Vlade Zorana Milanovića.

Odsjek za ruralni razvoj i turizam

Nakon lokalnih izbora, 2013. godine, odlazi u Zagorsku razvojnu agenciju, gdje do danas radi kao voditeljica Odjela za ruralni razvoj i turizam, gdje se posebno istaknula u izradi zagorskog Master plana turizma te na projektu Regionalnog centra kompetencija za turizam i ugostiteljstvo Krapinsko – zagorske županije. Bila je također i vijećnica u Skupštini Krapinsko – zagorske županije te jedna od organizatorica predizborne kampanje sadašnjeg SDP-ovog župana Željka Kolara.

Martina Jantol je u stranci članica Glavnog odbora Hrvatske seljačke stranke i u drugom mandatu predsjednica Organizacije žena “Hrvatsko srce” HSS-a Krapinsko – zagorske županije, a sada je i kandidatkinja za članicu Glavnog odbora državnog HSS-a.

Prepoznat rad

Predsjednica zagorske Županijske organizacije HSS-a Vlasta Hubicki kaže da je imenovanje Martine Jantol za pomoćnicu ministra turizma samo još jedan pokazatelj da unutar HSS-a Krapinsko – zagorske županije ima stručnih ljudi čiji je rad prepoznat i izvan našeg “frtalja svijeta”.
Martina Jantol je nakon Zabočanina Alena Gereka i Humčana Marija Antonića treća pomoćnica ministra iz Zagorja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba