Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar obišao Holiday House “Dorota“ u Maloj Erpenji

SMJEŠTAJ S 4 ZVJEZDICE KOJI ZASLUŽUJE ČISTU PETICU: Kuća za odmor u zagorskoj idili opremljena je bazenom i jacuzzijem, a u planu je i izgradnja saune

Objavljeno: 06.06.2019. ivanabelosevic

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar obišao je kuću za odmor “Dorota“ u Maloj Erpenji. Holiday House “Dorota“ uredili su 2018. godine bračni par Robert i Tajana Pereković, a nudi klimatiziran smještaj s terasom, te sadrži privatni bazen, vrt, opremu za roštilj i besplatan Wi Fi. Kapacitet kuće je za četiri osobe, na raspolaganju su dvije spavaće sobe i kuhinja, prostor za sjedenje i jedna kupaonica s hidromasažnom kadom.

Gosti iz Dalmacije

Vlasnica Tajana Pereković rekla je da su kuću kupili sasvim slučajno i krenuli s iznajmljivanjem, vjerojatno najviše zbog toga jer nisu ondje mogli provoditi dovoljno vremena.
– Mislili smo da je šteta da kuća samo ovako stoji prazna, jer u okolnim mjestima ima puno sadržaja. Oglašavamo se isključivo preko Booking.com-a i relativno smo zadovoljni. Gosti su iz svih krajeva, dosta ih ima iz Dalmacije, ima i stranaca i domaćih gostiju. U planu je izgradnja saune i ostalih sadržaja, koje ćemo nadopunjavati – istaknula je Pereković.


Župan Kolar kazao je kako je ovo kuća za odmor s četiri zvjezdice, no, kada se doda i bazen, za njega je to čista petica.

Dodatni sadržaji

– U jednom predivnom zagorskom ambijentu, jedna prekrasna kuća za obiteljski odmor s bazenom i jacuzzijem. Prigodna je i za djecu, te se nalazi vrlo blizu Tuheljskim i Krapinskim Toplicama, Galeriji Augustinčić i Starom Selu Kumrovec, vrlo blizu Velikom Taboru, za pola sata ste u Muzeju krapinskih neandertalaca, prema tome, vrlo bogat izbor dodatnih sadržaja, dok je ovdje jedan mir, zagorska bajkovita idila s punim sadržajem kuće za odmor. U ovom je objektu sve osmišljeno kako treba, točno se vidi da su ljudi pazili na svaku sitnicu. Kad dođete prvi puta, kao ja danas, osjećate se kao doma i ništa vam ne nedostaje, možete se opustiti i uživati. Inače, u Krapinsko – zagorskoj županiji se povećava broj kreveta u privatnom smještaju i to nas veseli, puno je lakše isfinancirati ovakvu investiciju, nego hotel s 300 soba i wellnessom. Ovdje imate sve, prema tome, Zagorje je prepoznato kao turistička destinacija koja će iz godine u godinu samo rasti i zbog toga imamo ovakvih investicija sve više. Veseli me i što dolaze gosti iz Dalmacije i inozemstva – zaključio je Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba