Danas ste odlučili putovati? Evo kakva je situacija na glavnim prometnicama

Na Maclju na kolona duga oko pet kilometara, na izlaz iz zemlje čeka se dva sata, očekuje se pojačan promet i u smjeru mora

Objavljeno: 21.08.2021. AB

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog gužve na graničnom prijelazu Macelj kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Slovenije duga je oko 5 kilometara, a vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Na izlaz iz zemlje čeka se oko dva sata.

Pojačan je promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj i A7 GP Rupa-Diračje u smjeru Slovenije i na većini graničnih prijelaza povremeno u oba smjera.

Tijekom dana gust promet očekuje se i na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu u smjeru GP-a Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima i u trajektnim lukama i pristaništima.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče povećana je gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika. Kod naplatnih postaja Lučko i Demerje nema dužih čekanja. Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba