Prirodne ljepote Stubaka slikat će 31 umjetnik – od profesionalaca i amatera iz Jastrebarskog, Zagreba i Varaždina, do autora iz KZŽ

Zbog loše vremenske prognoze, sutrašnja likovna kolonija u Stubičkim Toplicama odvijat će se na drugoj lokaciji

Objavljeno: 23.08.2019. JJ

Tradicionalna ljetna Likovna kolonija “Stubaki 2019.“, koja se ove subote održava u Stubičkim Toplicama, zbog loše vremenske prognoze neće se odvijati u Parku Maksimilijana Vrhovca, već na na prostoru Rekreacijskog centra “Josip Mirt – Teček” u naselju Pihači. Dolazak sudionika predviđen je u 9 sati, a u 10 sati će se održati prigodni program dobrodošlice. Nakon toga, podijelit će se materijal za slikanje, te će se sudionike odvesti na izabrane lokacije. Početak kolonije je u 11 sati, a u 15 sati će biti zajednički ručak i izložba slikarskih radova nastalih na likovnoj koloniji. Na koloniju je svoj dolazak potvrdio 31 autor – profesionalci i amateri iz Jastrebarskog, Zagreba, Varaždina, kao i članovi likovnih udruga, te samostalni autori iz Krapinsko – zagorske županije.
Događanje organiziraju Turistička zajednica općine Stubičke Toplice, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice i uz suradnju s Udrugom veterana Domovinskog rata “Barun“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba