Za programe i projekte

Grad Pregrada izdvojio 55.000 eura za šest svojih sportskih udruga

Objavljeno: 08.05.2024. zagorjeinternational

U Gradskoj vijećnici u Pregradi potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava udrugama u sportu. Temeljem provedenog Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u sportu na području grada Pregrade za 2024. godinu Sportske zajednice grada Pregrade te Odluke o dodjeli financijskih sredstava, dodijeljeno je ukupno 55.000 eura za projekte i programe šest udruga u sportu.

Sredstva za financiranje svojih projekata ostvarili su NK Pregrada, ŽNK Pregrada, HPD Kunagora, Šahovski klub Pregrada, ŠRD Gorica i Teniski klub Pregrada.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je gradonačelnik Marko Vešligaj koji je čestitao svim prisutnim predstavnicima udruga te im zaželio uspješan rad u 2024. godini. Gradonačelnik je naglasio kontinuirana ulaganja Grada u razvoj sporta u svrhu uključivanja što većeg broja građana u sportske aktivnosti i promociju zdravog života te povećanja dostupnosti sporta građanima i građankama.

– Krajem prošle godine otkupljena su zemljišta te je u tijeku izrada glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole i izrada troškovnika za pomoćno igralište s umjetnom travom, a u sklopu projekta Zajedničko planiranje proračuna u izradi je sjenica kod NK Pregrada koja će služiti za odmor i druženja sportaša – istaknuo je gradonačelnik Vešligaj. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba