Posjetitelje očekuje i bogat glazbeni program, impresivan light show te prilika za druženje s muzealcima

‘TKO TU KOGA ŽENI’?: Muzej Dvora Trakošćan slavi 70. rođendan, dođite na izložbu!

Objavljeno: 16.04.2024. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan s velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresirane na službeno otvorenje izložbe ‘Tko tu koga ženi?’, koja predstavlja središnje događanje povodom sedamdesete obljetnice postojanja muzeja Dvor Trakošćan. Otvorenje će se održati u dvorcu, 24. travnja s početkom u 19 sati, a izložba će sve prisutne provesti kroz bogatu tematsku priču koja istražuje složene dinamike braka.

Osim službenog otvorenja izložbe, posjetitelje očekuje bogat glazbeni program, impresivan light show te prilika za druženje s muzealcima, što će upotpuniti ovo posebno događanje. ‘Povezani kroz vrijeme’, kao slogan kojim Dvor Trakošćan želi obilježiti ovih 70 godina ističe važnost kontinuirane povezanosti s prošlošću, oblikovanje sadašnjosti te zajedničko stvaranje budućnosti, poručuju iz Dvora Trakošćan.

Za sve posjetitelje iz Zagreba i okolice, organiziran je i besplatan prijevoz s polaskom kod Mažuranićevog trga (kod Etnografskog muzeja) u 17 sati kako bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u ovom posebnom događaju. Za dodatne informacije i rezervaciju mjesta za prijevoz javite se na e-mail [email protected].

Ulaz na proslavu je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba