TIK-TAK, KAJ SE ČEKA? Još stignete na proljetnu rapsodiju piva - vrata su otvorena do 19 sati na dobro poznatoj lokaciji

FOTOGALERIJA: Posjetili smo #C4Day kako bi se uvjerili što je ekipa iz Nove runde spremila za otvorenje Taprooma

Objavljeno: 13.04.2024. zagorjeinternational

Kako smo ranije najavili, danas je dan koji svaki pivoljubac već odavno ima zapisan u svojim kalendaru Naime, nakon duge zimske pauze vrata kušaone ‘Taproom’ zabočke pivovare ‘Nove runde’ ponovnu su otvorena te će tako ostati svakog petka od 15 do 21 sat. 

No, danas je ipak malo posebniji dan jer uz to što se u nekadašnjim prostorima Metalca slavi otvaranje sezone ima još štošta iznenađenja. Pa smo mi odlučili posjetiti Novu rundu kako bi iz prve ruke vidjeli o čemu se radi. 

– Ono što nam je posebno drago oko ovog događaja jest spoj dvije stvari, otvaranje Taprooma za cijelu 2024. Godinu o rođendan našeg najpoznatijeg piva – C4. To uvijek objedinjujemo pod eventom #C4Day – kazao nam je Miro iz Nove Runde naglasivši kako je danas Taproom počeo nešto ranije s radom neko što će to inače biti, ali isto tako zatvara se ranije u 19 sati. 

Osim spomenutog piva ovo je jedinstvena prilika za probati jedno od čak 23 piva koliko ih imaju na pipi. 

– Uz glavni C4 imamo stvarno široku ponudu od sour piva, staouta, bittera, cask piva koji su odležani točno na određeni načini. A za gastro ponudi su se pobrinuli kolege iz Čakovca ‘Škartoc ljubavi’ s janjećim specijalitetima uz vege ponudu. Ovo je dan kad baš treba biti ovdje – pozvao je Miro u Novu rundu. 

Dodajmo još k tome kako se  osim piva u izobilju, možete se veseliti i koktelima koje će ‘majstoriti’ ekipa ‘Cocktail Empirea’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba