Dođite i doznajte sve što vas zanima

Uskoro slijedi ‘Dan otvorenih vrata’ Fakulteta organizacije i informatike 

Objavljeno: 10.04.2024. zagorjeinternational

U sklopu ovogodišnje nacionalne manifestacije ‘Festival znanosti’, u četvrtak, 25. travnja, od 12 do 14 sati, na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (Pavlinska 2) održat će se ‘Dan otvorenih vrata’ namijenjen maturantima te široj zainteresiranoj javnosti. Cilj ‘Dana otvorenih vrata’ je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature. Prijave za događaj otvorene su OVDJE

– Želja nam je pokazati učenicima i našim budućim studentima kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta. Program će započeti sastankom ispred zgrade Fakulteta, a nastavit će se uvodnom prezentacijom studijskih programa FOI-ja, koji se mogu upisati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku. Učenici će saznati sve potrebne informacije o uvjetima za upis, o stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i mnogim drugim specifičnostima koje Fakultet organizacije i informatike čine jedinstvenim, ali i o mnogim izvannastavnim aktivnostima u koje će se kao FOI studenti/studentice moći uključiti te tako proširiti svoje vidike i kreativnost te steći iskustva koja im kasnije mogu pomoći kod zapošljavanja ili pokretanja vlastitog poduzetničkog pothvata – poručuju s FOI-ja. 

Program: 

12:00 – uvodna prezentacija studijskih programa i informacije o prednostima studiranja na FOI-ju

12:30 – panel sa studentima na temu ‘Zašto je FOI moj odabir?’

13:00 – obilazak FOI 1 uz ‘gadget show show’ stanice, Knjižnicu FOI i Student HUB

13:45 – obilazak FOI 3 (opcionalno)

Za dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati FOI na [email protected] ili na broj telefona 042/390 881. Grupne dolaske (više od 10 osoba) potrebno je najaviti mailom. 

– Vidimo se Danu otvorenih vrata – dodaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba