Subota, 20. travnja u 19 sati

MAME U KOPAČKAMA: Spektakl u Zagrebu, ‘Mame NK Zagorec Krapina’ idu u goste mamama iz Trnja!

Objavljeno: 08.04.2024. Milorad Videković

Povodom sto godina kluba, NK Trnje je odlučio za sve navijače kluba pripremiti spektakularni nogometni susret! Naime, kako klub ima žensku ekipu pod nazivom ‘Mame NK Trnje’ i koja iza sebe ima jednu lijepu tradiciju, uvijek povodom rođendana kluba organiziraju utakmicu s ekipom mama iz nekog drugog kluba.

Ove godine odlučile su mame iz Trnja u goste pozvati dugogodišnje sportske prijateljice iz Krapine koje su s radošću prihvatile poziv i u vrlo kratkom roku formirale ekipu ‘Mame NK Zagorec Krapina’ na čelu s trenericom Majom Cesarec, koja bi uostalom i svojim znanjem te nogometnim umijećem mogla na terenu pomoći mamama iz Krapine.

Subota, 20. travnja u 19 sati

Utakmica između ekipa ‘Mame NK Trnje’ i ‘Mame NK Zagorec Krapina’ igra se u subotu, 20. travnja s početkom u 19 sati na glavnom terenu NK Trnje, člana 2. HNL.. Utakmica je humanitarnog karaktera, a povodom toga kratku nam je izjavu dao i direktor omladinske škole NK Trnje, Igor Miletić.

– Veliko hvala mamama koje su nesebično pokrenule akciju prikupljanja pomoći za jednu mamu našeg kluba. Shodno tome, na kraju utakmice pripremamo jedno iznenađenje za sve posjetitelje na našem stadionu. Humanost u sportu je uvijek pronalazilo cilj te vjerujem, odnosno siguran sam da će tako biti i ovaj put – poručio je Miletić.

Ova utakmica donosi zaista puno zanimljivosti znajući da su mame uvijek najglasnije kada gledaju svoje klince, a ovog puta će biti u obrnutoj ulozi te će njihov svaki potez pozorno gledati njihova djeca, muževi i svakako navijači. Zato s pravom očekujemo pravu feštu i radost loptanja!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba