Koban je bio udarac nogom u glavu

UZNEMIRUJUĆE: Objavljena slika premlaćivanja mladića u Splitu, petorica ga brutalno tuku

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

Objavljena je snimka brutalnog premlaćivanja 23-godišnjeg mladića ispred splitskog noćnog kluba. Snimku je objavila Slobodna Dalmacija, a mi vas upozoravamo da je uznemirujuća. Možete je pogledati OVDJE.

Posljednjih 19 sekundi sukoba, koji je navodno počeo u noćnom klubu, snimile su nadzorne kamere obližnjeg objekta. Na snimci se jasno vidi kako petorica nasrću na jednog mladića udarajući ga šakama i nogama, 23-godišnjak se od njih pokušava obraniti, no ubrzo pada na pod i ostaje nepomično ležati. Sad se u bolnici bori za život s teškim ozljedama glave i mozga.

U tučnjavi je sudjelovao sin policijskog šefa

Iz policije su izvijestili su da je oko 3:30 ujutro zaprimljena dojava da u ulici Put Supavla u Splitu ispred kluba leži mladić koji je najvjerojatnije ozlijeđen. U sukobu je sudjelovao i sin načelnika splitsko-dalmatinske policije Slobodana Marendića, koji je nakon toga podnio ostavku.

Do tučnjave je navodno došlo nakon što je Marendićev sin stao u obranu svoje sestre, prenosi Dnevnik.hr. Zbog napada su uhićeni 18-godišnjak i četvorica maloljetnika, od kojih je jedan i Marendićev sin. Sudac istrage Županijskog suda u Splitu svima je odredio istražni zatvor.

Kako je izvijestilo Državno odvjetništvo, zamjenik splitskog Općinskog državnog odvjetnika jučer je ispitao 18-godišnjaka, dok je maloljetnike ispitao dežurni sudac istrage splitskog Županijskog suda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba