Jedinstvena prilika za čuti iskustva međunarodnih stručnjaka na temu kružnog gospodarstva

SAVE THE DATE: U KZŽ uskoro stiže konferencija “Industrija Zagorja”

Objavljeno: 07.04.2024. zagorjeinternational

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina i Poslovni klub slovensko hrvatskih poduzetnika organiziraju konferenciju “Industrija Zagorja” na temu kružnoga gospodarstva koja će se održati 28. svibnja u Termama Tuhelj. 

Idealna je to prilika po prvi puta u Krapinsko – zagorskoj županiji na konferenciji o industriji čuti iskustva  međunarodnih stručnjaka iz Čilea i Italije, koji dolaze iz industrije plastike i proizvodnje tepiha i tekstilnih materijala. 

Tako ćete imati priliku upoznati Julia Compagnona koji je u poslu s plastikom cijeli svoj život kao dio obiteljske tradicije od gotovo 50 godina. Posljednjih 15 godina bio je član Upravnog odbora Čileanske udruge plastičara “Asipla” te je bio predsjednik udruge u razdoblju od 2012. do 2015. godine. Član je čileanskog Vijeća za proizvodnju, Vijeća za čileanski pakt o plastici i član čileanskog Vijeća za mapu puta za kružno gospodarstvo. Suosnivač je tvrtke ‘Atando Cabos’, a njegove su tvrtke nagrađene brojnim lokalnim, regionalnim i međunarodnim nagradama za inovativnost, održivost, najbolju praksu i poduzetništvo. 

– Julio je oduvijek bio strastven o moći koju plastika ima u poboljšanju kvalitete života ljudi, ali i potpuno je svjestan pogrešaka i problema koje je proizvela, te je čvrsti zagovornik odgovornog i profitabilnog poslovanja – kažu iz HGK. 

Imat ćete prilike upoznati i Giulija Bonazzija iz tvrtke ‘Aquafil’ koji je posvetio svoju karijeru razvijanju tvrtke u vodećeg igrača u globalnoj industriji tepiha i tekstilnih materijala. ‘Aquafil’ su osnovali Bonazzijevi roditelji prije 50 godina u Arcu u Italiji. Inovator, Bonazzi transformira proizvodni posao svoje obitelji u održivo globalno poduzeće. 

– Kako bi ostvario ovu viziju, Bonazzi je u ‘Aquafilu’ organizirao razvojni reciklirani najlonski materijal pretvarajući smeće s odlagališta i oceana u visokokvalitetna, prekrasna vlakna. Gdje drugi vide otpad, Bonazzi je vidio priliku – poručili su. 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, a prijave su u HGK ŽK Krapina. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba