Ukupno 19 ozlijeđenih, dvoje je prebačeno u ZG bolnicu

Rumunj koji je probio rampu u Okučanima i oštetio 17 vozila pozitivan na drogu!

Objavljeno: 24.03.2024. zagorjeinternational

Neslužbeno se doznaje da je kamion bio natovaren i da je s autoceste sišao iz smjera zapada, odnosno Zagreba. Još se čekaju rezultati pretrage krvi i urina kako bi potvrdili pozitivan test

Promet prema Graničnom prijelazu Stara Gradiška nakon očevida prometne nesreće pušten je u nedjelju ujutro oko 3 sata.

– Za sada imamo preliminarni rezultat testa na droge 35-godišnjeg vozača kamiona, državljanina Rumunjske, koji je prouzročio prometnu nesreći i on je pozitivan. Još se čekaju rezultati pretrage krvi i urina kako bi potvrdili test. Vozač je još u prostorijama policije, a nakon što u potpunosti bude okončan očevid, bit će predan pritvorskom nadzorniku, a upućen nadležnom državnom odvjetništvu – rekao je Tomislav Kovačević, djelatnik za odnosne sa javnošću PU Brodsko posavske.

Neslužbeno se doznaje da je kamion kojim je izazvao prometnu nesreću bio natovaren i da je s autoceste sišao iz smjera zapada, odnosno Zagreba. Još uvijek je utvrđuje da li uopće trebao završiti na cesti prema graničnom prijelazu. U Opću bolnicu Nova Gradiška zaprimljeno je 19 ozlijeđenih, od koji četvero ima teške ozljede, politurame, dvoje je upućeno na daljnje liječenje u Zagreb.

U novogradiškoj bolnici je trenutno zadržan jedan teško ozlijeđeni, dok je drugi teško ozlijeđeni na osobni zahtjev pušten – po njega je došla rodbina iz BiH. Svi lakše ozlijeđeni u prometnoj nesreći tijekom noći su nakon ukazane liječničke pomoćni pušteni da dalje nastave put prema BiH.

Video posljedica prometne nesreće možete vidjeti ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba