DIVNO, PREDIVNO! Dobit će novi s potpisima svih igrača, a upoznat će i svog idola, Joška Gvardiola

Dječaku netko uzeo dres s Gvardiolovim potpisom. Ronio je suze, a onda je informacija došla do HNS-a

Objavljeno: 21.03.2024. zagorjeinternational

U ponedjeljak su predstavljeni novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije koje će naši ‘vatreni’ nositi na pripremnom turniru u Kairu i Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a u City Centru One East su neki od reprezentativaca pripremili pravo iznenađenje za navijače. Potpisivali su dresove.

Ljudi su s tog okupljanja otišli zadovoljni i s osmijehom na licu, osim jednog dječaka. Naime, on je imao novi dres reprezentacije s natpisom Joška Gvardiola, koji mu je tijekom događaja taj dres i potpisao, no kada je htio dobiti potpis još nekog od reprezentativaca, dres mu više nije vraćen, završio je ju ‘krivim rukama’, pišu 24sata.

U Facebook grupi ‘Dubrava – Moj kvart’ osvanula je i objava u kojoj se moli da se dres vrati u prave ruke jer je dječak bio shrvan nakon što je izgubio dres s potpisom omiljenog mu nogometaša.

– Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti – navodi se u objavi. 

Srećom, informacija je došla i do predsjednika saveza Marijana Kustića koji je odlučio djetetu darovati novi dres s potpisima hrvatskih reprezentativaca te upoznavanje sa svojim idolom, Joškom Gvardiolom na sljedećem okupljanju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba