Najgore u kaosu je prošao naš Dominik Livaković

VIDEO UŽASA: Hrvatska ‘jedinica’ u stampedu dobio mučki udarac, šakom u glavu, s leđa

Objavljeno: 18.03.2024. zagorjeinternational

Stampedo i tučnjava nakon derbija Trabzonspor – Fenerbahče (2:3) u 30. kolu turskog prvenstva zgrozili su tursku, ali i svjetsku nogometnu javnost, piše Index. 

Najgore je u kaosu prošao Dominik Livaković. Golmanu Fenera i reprezentacije Hrvatske se u devetoj minuti sudačke nadoknade ukazivala pomoć, a netko s tribina je nepoznatim predmetom, navodno kovanicom, pogodio Livakovića u glavu što mu je raskrvarilo bradu.  

Ubrzo nakon toga sudac je označio kraj, na što su igrači Fenerbahčea burno slavili veliku pobjedu. To je razbjesnilo navijače Trabzona. Oni su s više strana utrčali u teren i napali suparničke nogometaše. Dok su neki igrači Fenera stali na crtu domaćim huliganima, Livaković se išao spasiti bijegom u svlačionicu. Dok je utrčavao u tunel, navijač domaćih ga je snažno udario šakom u glavu. 

Ionako grozan divljački čin je još sramotniji iz par razloga. Livakovića je huligan Trabzonspora udario usprkos tome što je suparnički golman već bio ozlijeđen, raskrvaren predmetom s tribine. Nadalje, Livaković je nakon upada domaćih navijača bježao s terena, dakle nije se ni branio. Konačno, napadač ga je šakom udario mučki, s leđa.  

Video udarca možete pogledati OVDJE

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba