Naravno, bio je pijan, a vozačku je već ranije ostavio kod 'dečkiju u plavom'

TRAKTORIST ROKI: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga sustigli tek je onda krenuo šou

Objavljeno: 18.03.2024. zagorjeinternational

Pijani bećar pokušao je oko ponoći traktorom pobjeći policiji. Kad su ga sustigli, dao se u bijeg na nogama laganim. No, policajci su ga uspjeli dostići i primiti, ali se bećar ni tad nije dao, već se hrvao s njima i pokušao se otrgnuti iz zagrljaja plavaca. Predao se tek kad su ga zarobili lisicama. 

Naime. policajci su oko 23.20 sati, prilikom nadzora prometa na području Općine Oriovac, uočili traktor koji su pokušali zaustaviti, no vozač se oglušio o naredbe policije o zaustavljaju te nastavio s vožnjom. 

Ubrzo je zaustavljen te je vozač pokušao pobjeći, no policajci su ga spriječili u bijegu. Prilikom privođenja je pružao aktivan otpor s kojim je prestao nakon izdane naredbe policijskih službenika i uporabe sredstva za vezivanje. 

Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku koji kod sebe nije imao nikakav identifikacijski dokument. Alkotestom je u organizmu navedenog očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,48 promila. 

– Riječ je o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, kojemu je vozačka dozvola poništena te je upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom. Od njega je privremeno oduzet traktor. Zadržan je u prostorijama policije na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja – priopćili su iz Policijske uprave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba