Vatreni će u tim dresovima igrati na Europskom prvenstvu

Predstavljeni novi dresovi Hrvatske

Objavljeno: 18.03.2024. zagorjeinternational

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu pred odlazak u Kairo gdje će u subotu igrati utakmicu protiv Tunisa na prijateljskom turniru kojim se priprema za Europsko prvenstvo. Nakon tog susreta slijedi joj ili utakmica za prvo ili treće mjesto protiv Egipta ili Novog Zelanda.

Prije odlaska i priprema, hrvatski nogometaši druže se s navijačima. Druženje je održano u City Centeru one East u Zagrebu, a Hrvatski nogometni savez sve je opisao kao nezaboravni spektakl uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti. Njima su se na pozornici u novim dresovima pridružili i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić, Lovro Majer, Marin Pongračić i Martin Erlić, prenosi Index.

Sljedeće dvije godine u ovoj garnituri

Već na prvi pogled očito je da su dresovi doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje. Posebice se to odnosi na crveno-bijeli dres, koji više nema niz kvadratića, već samo nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik.

Rezervna garnitura je mornarskoplava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje. Reprezentacija će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba