Napeta situacija razriješila se u korist Krapinčana

Košarkaši Krapine u sljedećoj sezoni članovi 2. košarkaške lige Centar

Objavljeno: 18.03.2024. Milorad Videković

Posljednje kolo 2. košarkaške lige Centar odlučivalo je tko će u niži rang – Krapina ili Ivanić? Oba sastava u svom posljednjem kolu imali su teške protivnika, ali je Ivanić bio u povoljnijoj situaciji jer je na svom terenu dočekao Fortunu dok je Krapina morala na gostovanje kod Podsuseda. Ono što je bilo iznenađujuće je činjenica da se oba susreta nisu igrala u isto vrijeme, a znate i sami, tada počinju priče…

Najprije su na parket u 14 sati izašli košarkaši Krapine i nakon odlične prve četvrtine u kojoj su imali prednost od 15 koševa neobjašnjivo “potonuli“ i izgubili susret 89:73. 

Ništa im drugo nije preostalo nego da s nestrpljenjem očekuju rezultat iz Ivanić Grada gdje je susret počeo u 18 sati. Nakon što je objavljeno da je utakmicu dobila momčad Fortune rezultatom 79:73 moglo je početi slavlje košarkaša Krapine koji su ga svojim pristupom, borbenošću, profesionalnošću i zahvalu svim svojim navijačima koji su ih revno pratili na svim gostovanjima i bila im velika podrška i kod kuće, sasvim zaslužili.

Za komentar posljednje utakmice zamolili smo trenera košarkaša Krapine Dinu Štefanića. 

– Ušli smo super u utakmicu i imali kojih 15 poena prednosti, nakon toga Podsused stiska preko cijelog terena te smo nažalost izgubili par lopti i sve je krenulo nizbrdo. Oni nošeni sjajnom energijom dok smo mi padali iz napada u napad. Velika demotiviranost u drugom poluvremenu tj. u trećoj četvrtini u kojoj smo jako loše izgledali. No, zahvaljujući pobjedi Fortune nad Ivanićem, ostali smo u ligi – komentirao je Štefanić.

Podsused – Krapina 89:73 (14:29, 24:14, 29:11, 22:19)

PODSUSED: Srabotnak 22, Validžić 18, Šolaja 15, Barić 10, Lovrić 9, Ivanković 9, Gluhović 4, Oršulić 2, Meštrović, Magdić, Buljan, Mazić.

KRAPINA: Knezović 23, D. Strehovec 13, Mlinarić 9, Borovčak 9, Đurkan 5, Ranogajec 5, Markočić 5, Dmitrović 4, Elčić, H. Strehovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba