VIDEO: Polaznici osposobljavanja su bili iz 17 dobrovoljnih vatrogasnih društava

ČESTITKE! Zagorje bogatije za 31 vatrogasnog časnika

Objavljeno: 18.03.2024. zagorjeinternational

U Krapini su u nedjelju održani završni ispiti za vatrogasne časnike, nakon kojih je vatrogastvo u Zagorju bogatije za 31 vatrogasnog časnika.

Na završnom ispitu kandidati su pokazali primjereno znanje na teorijskom dijelu ispita, a uspješno su odrađene i taktičke vježbe. Osposobljavanje je završio 31 polaznik iz 17 Dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Svi predavači su bili iz Krapinsko – zagorske županije. Predavanja su se održavala u vatrogasnom domu DVD-a Špičkovina, a vježbe na poligonu JVP-a grada Krapine. Novim Vatrogasnim časnicima uručena su uvjerenja o završenom osposobljavanju u nazočnosti dužnosnika Vatrogasne zajednice KZŽ, a svečanom uručenju uvjerenja o završenom osposobljavanju nazočili su i voditelji osposobljavanja, svi predavači i predstavnici DVD-a iz kojih su novi Vatrogasni časnici.

Planom i programom osposobljavanja za zvanje “Vatrogasni časnik” utvrđeno je 100 nastavnih sati teorijske i praktične nastave. Osposobljavanje je trajalo od 20. siječnja do 17. ožujka, petkom, subotom i nedjeljom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba