Finalni rezultat je bio Zagorec 34. Dugo Selo II 37.

Rukometaši Zagorca u dvostrukom programu dva poraza

Objavljeno: 17.03.2024. zagorjeinternational

Dvije utakmice na domaćem terenu i dva poraza rukometaša RK Zagorec Krapina. U prvoj utakmici stariji kadeti su “očekivano” izgubili od ekipe RK Maksimir Pastela.

Zašto kažem očekivano? Činjenica je da rukometaši Zagorca igraju 2. HRL U 15 i većina njih je 14 godina starosti pa i mlađi, dok su igrači protivničkih ekipa stariji, što se vidi i na samom terenu. Dobra igra ali nedovoljno dobra da bi uspješno parirali dečkima iz Zagreba. Na kraju rezultat je bio Zagorec 21. Maksimir Pastela 31.

U drugoj utakmici seniori su igrali protiv ekipe Dugo Selo 2 . Znamo da je Dugo Selo klub koji igra odličan rukomet , ali i krapinski dečki su s obzirom na prvi dio sezone pokazali da mogu parirati puno iskusnijim ekipama. Na žalost, u ovoj utakmici je napad funkcionirao, ali je obrana zakazala unatoč odličnim obranama vratara Luke Petrovića. Do 24. minute je igra bila podjednaka (13-13) ali tada se gosti polako odvajaju i na poluvrijeme se ide rezultatom 15-19. U drugom poluvremenu su gostujući igrači puno bolji, rezultatski se odvajaju , u 40. minuti je rezultat 18-25. Do kraja utakmice se rezultat smanjio ali nedovoljno da bi Zagorec osvojio bar jedan bod. Na kraju je bilo Zagorec 34. Dugo Selo II 37.

Nedostajao je zasigurno tu i Zagorčev ponajbolji strijelac Tin Švaljek koji zbog bolesti nije mogao igrati, ali su odlično odigrali Antonio Gradečak( 11), Antonio Žigman (10), Ivan Bogdanić(7), itd. Seniori su trenutno na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice a vjerujem da će se mladi rukometaši Zagorca već od slijedećeg kola vratiti igrama iz jesenske polusezone.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba