Nabavite svoje ulaznice na vrijeme

U Kino Krapina ove subote najprije stiže predstava za djecu, a potom i novi hrvatski film

Objavljeno: 04.03.2024. zagorjeinternational

Slijedi zabavan vikend u Kinu Krapina. U subotu će se najprije održati zanimljiva dječja predstava, a nakon toga slijedi projekcija jednog filmskog hita.

U subotu s početkom u 18 sati, u Festivalsku dvoranu stiže ‘Petar Pan’ – dobro poznata priča o dječaku koji ne želi odrasti bit će ispričana u malo drugačijem, a opet istom obliku.

– Odlučili smo se pozabaviti motivima igre i kako nikada ne smijemo izgubiti “dijete u sebi”. Kroz predstavu želimo zagolicati maštu naše publike kako mlade tako i one malo starije i podsjetiti ih da odrastanje ne znači nužno da se moramo prestati igrati. Petar Pan i Zvončica donijet će nam čaroliju. Čaroliju leta i čaroliju ispunjavanja želja u zvjezdanoj noći. Tko zna, ako pogledamo u zvjezdano noćno nebo i jako jako jako zaželimo, možda vidimo Zvončicu i Petra Pana – najavljuju iz Kazališne družine “Ivana Brlić-Mažuranić”.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije predstave.

Nakon predstave, u 21 sat slijedi projekcija nove domaće drame ‘Slatka Simona’.

Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu: piše joj danima i noćima, da bi na kraju poželio stvarnu vezu s njom. Simona potiče njegove želje, ali uvijek izbjegne susret. Ali kad Bobo odluči da će ostaviti sve zbog Simone i planira novi život s njom, seks-chat operateri shvate da je sve otišlo predaleko, da uništavaju život nepoznatog čovjeka. No, pokazat će se da ni Bobo nije govorio istinu.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba