Tog dana je pretukao i maloljetnog brata pa ga je DORH strpao u istražni zatvor

Mrtav pijan 21-godišnjak nokautirao oca (69) koji je glavom udario u asfalt

Objavljeno: 29.02.2024. zagorjeinternational

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu prošlog tjedna je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina starog 21 godinu zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela osobito teške tjelesne ozljede, tjelesne ozljede i dva kaznena djela prijetnje Kaznenog zakona, piše Regionalni tjednik. 

– Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 21-godišnjak 19. veljače, ispred obiteljske kuće u mjestu kraj Novog Marofa, u alkoholiziranom stanju rukom udario u glavu svog 69-godišnjeg oca koji je od udarca pao i udario glavom u asfaltirani površinu te zadobio ozljede opasne po život (kompleksna ozljeda mozga). Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik prethodno istog dana prijetio ocu i svom bratu (rođenom 2006.), kao i da je nanio bratu tjelesne ozljede udarcima šakom u glavu i tijelo – objavio je DORH. 

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti, a sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog i odredila okrivljeniku istražni zatvor. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba