NOVI MAROF: Započeli 67.000 eura vrijedni radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja

“Radi se o važnom projektu modernizacije, asfaltiranja i sanacije cesta na području, kako grada, tako i naselja koja mu pripadaju”

Objavljeno: 25.01.2024. zagorjeinternational

Ovih su dana u Novom Marofu započeli radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja vrijedni 67.279,75 eura.

Izvođač radova je ‘Niskogradnja Huđek’, a radovi su dio ugovora vrijednog gotovo 663.000 eura, kojeg je novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač s izvođačem potpisao u studenome prošle godine.

Zadovoljstvo početkom radova istaknuo je gradonačelnik Jenkač koji je rekao kako se radi o nastavku radova na modernizaciji prometne infrastrukture.

– Krenuli su radovi na Ulici Ljudevita Gaja u Novom Marofu. To je nastavak radova na modernizaciji naše prometne infrastrukture. Ovi radovi samo su mali dio ugovora kojeg sam potpisao s izvođačem. Radi se o važnom projektu modernizacije, asfaltiranja i sanacije nerazvrstanih cesta i javnih površina na području, kako grada, tako i naselja koja pripadaju gradu. Vjerujem da će izvođač svoj posao napraviti korektno i na vrijeme – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Dodajmo da su prije same izgradnje prometnice, u suradnji s Varkomom i Hrvatskim vodama, izgrađeni kanalizacija i vodovod ukupne vrijednosti 61.000 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba