Josip Joe Mikulec je prije pametnih telefona, laptopa i svakojakih čuda tehnologije proputovao kuglu zemaljsku s ogromnim knjigama u koje mu se upisalo mnoštvo poznatih ličnosti prošlog stoljeća

Prvi influencer na svijetu dolazi iz – Oroslavja?!

Objavljeno: 08.01.2024. zagorjeinternational

Prvi influencer na svijetu dolazi iz Oroslavja! Barem tako tvrdi oroslavski gradonačelnik Viktor Šimunić, koji je na Facebooku podijelio zanimljivu objavu.

– Josip Joe Mikulec iz Krušljevog sela prije pametnih telefona, laptopa i svakojakih čuda tehnologije proputovao je kuglu zemaljsku s ogromnim knjigama u koje mu se upisalo mnoštvo svjetskih lidera i poznatih ličnosti prošlog stoljeća (guverneri, predsjednici država, kraljevi, generali, premijeri i tko zna tko još…) Toliko je stranica knjige koje još treba istražiti, a o oroslavskom Joži svijet tek treba čuti! Vrijeme je da počnemo cijeniti sebe i svoje jer Joža Joe Mikulec je osoba koja zaslužuje najmanje jedan film, a nas je zadužio da generacijama iza nas otkrijemo veličinu njegovih pothvata! Bitno je da mladi ljudi u Mikulcu pronađu uzor, da putuju po svijetu, a potom znanje i iskustvo donesu u Hrvatsku. Da bi se to dogodilo, vjerujte da bude gradska uprava dala sve od sebe da se Joža Mikulec ovjekovječi putem nekog projekta u Oroslavju! – poručio je Šimunić. Njegovu objavu možete pogledati ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba