Za sve Zagorce, ljubitelje skijanja

HULJS vas poziva na zabavni jednodnevni izlet u Nassfeld 13. siječnja

Objavljeno: 05.01.2024. zagorjeinternational

Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowbordanja (HULJS) vas, nakon otvorenja skijaške sezone u Katschbergu i Turracheru, poziva na jednodnevni izlet u Nassfeld 13. siječnja.  

– Nakon predivnog otvorenja skijaške sezone u Katschbergu i Turracheru gdje vas je bilo 100 članova s područja Hrvatskog zagorja, pozivamo vas sve da nam se pridružite na jednodnevnom izletu u Nassfeldu 13. siječnja. Svi naši članovi u ovoj sezoni dobivaju ‘start paket’ koji sadrži mini ruksak, sunčane naočale za party i bandana buff – pozivaju vas. 

HULJS škola skijanja imat će grupe za sve razine znanja – početnike, srednje i napredne skijaša – pa je svima preporuka da se priključe bez obzira na godine i uživaju u skijanju uz bolju tehniku. Svi koji nisu nikada skijali ovo je prava prilika za prijaviti se. 

– Za sve naše članove ‘HULJS Logistika’ pripremila je poslije skijanja toplo kuhano vino, tople domaće kobase u pecivu i čaj prije polaska kućama. Naravno, to je za sve naše članove besplatno – poručuju.

‘Ski klub Stars’ i ‘HULJS Ski’ ujedno će na tom izletu u Nassfeldu održati 5. Otvoreno prvenstvo Hrvatskog Zagorja – Memorijal ‘Srećko Tomić’, koji okuplja sve rekreativce željne natjecanja u veleslalomu. OPHZ je ujedno i 1. utrka za ‘Kup Hrvatske’ u rekreativnom skijanju.  

– Prošlogodišnji pobjednik u Seniorskoj kategoriji je rođeni Dalmatinac, danas Oroslavčanin Dario Maričić koji je osvojio i Rossignol FIS skije 165 u trajno vlasništvo od pokrovitelja ‘Lauf Ski Boot Shopa’. Pobjednik Masters kategorije je njegov brat Dino Maričić koji je i učitelj skijanja i također je osvojio Rossignol FIS skije – kažu. 

Kotizacije za utrku nema i svi su dobrodošli prijaviti se, postati Prvaci Zagorja i osvojiti predivne pehare.

– Svečano proglašenje pobjednika, Apres ski party i Noć Zagorskog skijanja održat će se 13. siječnja u Caffe Baru ‘Roses’ u Oroslavju s početkom u 22 sata. Zahvaljujemo Caffe Baru ‘Roses’ na pokroviteljstvu utrke i dugogodišnjoj suradnji kad je u pitanju Otvoreno Prvenstva Hrvatskog Zagorja – Memorijal Srećko Tomić – poručuju organizatori.

Polazak je siguran (nema otkazivanja) s tri lokacije: West Gate, Zabok (parking Eko-Flora) i Krapina (Hušnjakovo).  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba