Odlična predstava i zabavne radionice oduševit će i mlađe i starije

‘Zima u Trakošćanu’ nudi bogat program za velike i male! 

Objavljeno: 29.12.2023. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan poziva sve zainteresirane da se pridruže na uzbudljivoj predstavi te radionicama u sklopu zimskog programa ‘Zima u Trakošćanu’ u razdoblju od 2. do 5. siječnja 2024.

Započnite novu godinu posjetom predstavi ‘Črne noči’ u izvedbi “Boss teatra”, koja će se održati 2. siječnja 2024. godine s početkom u 18 sati u Viteškoj dvorani dvorca Trakošćan. Predstava je prožeta jezom i cinizmom, humorom i hororom, a tematizira dijalog između Veronike Desinićke i njezinog krvnika – kovača. Cijena ulaznice iznosi 10 eura, a zbog ograničenog broja mjesta obavezna je rezervacija.

Nadalje, Trakošćan nudi i edukativne radionice za one najmlađe, koji se mogu upustiti u detektivsku avanturu na radionici ‘Mali detektivi’ koja se održava 5. siječnja 2024. godine te se upoznati s izradom maski tehnikom kaširanog papira na dvodnevnoj radionici 3. i 4. siječnja. Cijena sudjelovanja po radionici iznosi 10 eura, te je u cijenu uključena i ulaznica za muzej. Radionice će trajati od 10 do 12 sati. Zbog ograničenog mjesta najave su također obavezne, a mogu se obaviti putem e-maila: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba