ZAGREBAČKA ARENA: Rasprodan još jedan narodnjački koncert, pjevači će ići i po tribinama

“Arenu pretvaramo u najveću kafanu na Balkanu”

Objavljeno: 27.12.2023. zagorjeinternational

Kao posljednji koncert ove godine u zagrebačkoj Areni zakazano je Kafansko veče, party na kojemu će nastupiti poznate folk zvijezde. Za Kafansko veče više nema ulaznica, osim za one koji su spremni izdvojiti 80 ili 130 eura za VIP lože.

Pored glavne kafanske pozornice, organizatori postavljaju i pozornicu 2. za spektakl koji će trajati šest sati uz najveće hitove, piše Zagrebinfo.

Brojni folk pjevači

Organizatori najavljuju spektakl. Na Kafanskoj večeri nastupit će Đani kao najveća zvijezda večeri, folk pjevač Dejan Matić te Jana, Zorana, Emir i Mirko uz pratnju kafanskog orkestra.

– Arenu pretvaramo u najveću kafanu na Balkanu. Pored glavne kafanske pozornice, postavljamo i pozornicu 2 jer pjevači pjevaju u svim zonama u kafani pa čak i na tribinama. Želimo da svi osjetite kafanski doživljaj – kažu organizatori.

Održano i prošle godine

Događaj je održan i prošle godine, a svojom je popularnošću i odazivom iznenadio sve koji su vidjeli snimke i fotografije na društvenim mrežama.

Dugi redovi, masa ljudi koja se kreće prema Zagrebačkom Velesajmu i opća euforija koja proizlazi iz samog najavljivanja događaja, odnosno, koncerata, pa sve do atmosfere koja je zavladala Gastro Globusom te večeri nam govore da je riječ o nečem drugačijem, nimalo nalik onom što su inače Zagrepčani navikli slušati po klubovima i raznim događajima koncentriranima na sličan tip glazbe.

‘Kafansko veče’ samo je jedan od istoimenih koncerata u organizaciji televizije OTV Valentino koja se fokusira na ‘Kafansku’, tj. balkansku glazbu, a i sami na svojim stranicama navode da “emitiraju sadržaje interesantne bosanskohercegovačkoj dijaspori”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba