Zagorski Superstar na prijemu kod župana Kolara najavio veliki koncert u krapinskoj Festivalskoj dvorani i razveselio brojne obožavateljice

DINO MIKLAUŽIĆ: Moram stišavati mobitel od poruka koje mi dolaze – curu još nemam, ali bend da

Objavljeno: 27.12.2023. zagorjeinternational

Proteklih mjeseci diljem Hrvatskog zagorja, pa i šire, brojna lica glazbenih obožavatelja bila su pripijena za televizijske ekrane, a razlog tome je bio mladi Humčanin Dino Miklaužić koji se je natjecao u RTL-ovoj emisiji Superstar. Očekivanja su bila visoka s obzirom na to da je mladi Dino već pobijedio u sličnom formatu, točnije u ‘Zvijezdicama’. Štoviše, Dino je sva očekivanja opravdao plasmanom u samu završnicu gdje je prema mnogim komentatorima na društvenim mrežama upravo njemu trebala pripasti glazbena kruna, no ona je ipak otišla u ruke Hana Ivković.  

Brojna iznenađenja

Samog značaja natjecanja i titule pjevačkog ambasadora Zagorja svjestan je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar koji je za Dinu Miklaužića danas u Krapini priredio i službeni prijem. A tom prigodom je Dino, koji je došao u pratnji majke Jelene i mlađe sestre Lore, otkrio zanimljive detalje za skoru budućnost.  

– Veselim se prije svega daljnjoj suradnji, prvenstveno u vidu koncerta kojeg smo dogovorili za 23. veljače u Festivalskoj dvorani u Krapini. Ovim putem bih pozvao sve da dođu jer smo pripremili puno iznenađenja i gostiju, od kojih će neki biti vezani baš uz Superstar – najavio je Dino, ipak ne otkrivši previše.  

Na novinarsko pitanje o planovima za razvoj karijere također je ostao misteriozan, no ipak je potvrdio kako će biti češće u oku javnosti.  

– Ideja oko samog showa i prijave na njega je bila promocija, kako bi ljudi vidjeli to što radim, ali i da budem u samoj glazbi, a želja mi je da mogu živjeti od glazbe. Za sad još ne mogu govoriti o svim dogovorima, no s jedne strane ću razvijati karijeru s bendom Fool of a Took, a s druge solo vode – rekao je Dino te otkrio na radost obožavateljica kako nema djevojku premda mu mobitel zvoni konstantno zbog poruka na društvenim mrežama.

Suradnja

Župan Željko Kolar čestitao je Dini Miklaužiću na uspjehu te naglasio kako je on za njih pobjednik.

– Zadovoljstvo mi je da smo danas mogli primiti Dinu s njegovom majkom i sestrom, kako bismo mu čestitali na sjajnom uspjehu koji je napravio u ‘Superstaru’. On za nas nije super finalist nego je on za nas pobjednik – rekao je župan Kolar i nadodao:

– Ono što je Dino prezentirao je izuzetno glazbeno umijeće i on je gotov pjevač – to su priznali svi iz žirija, svi oni koji su ga pratili tijekom natjecanja i oni koji su pjevali s njim u tom showu – istaknuo je župan Kolar, dodavši kako Dino njemu nije nepoznanica jer ga zna još otkad je kao maleni dječak pjevao na ‘Raspjevanom suncu’ u Klanjcu te da dogovaraju buduću suradnju između Krapinsko – zagorske županije, županijske Turističke zajednice i Dine.

Posebna obitelj

– Znali smo koliko Dino može, on je to pokazao i ovaj put. Mi smo danas s Dinom razgovarali i o daljnjoj suradnji oko promocije Krapinsko-zagorske županije. Broj poziva i poruka koje su došle iz Republike Hrvatske i iz dijaspore pokazuje koliko je Dino cijenjen, ne samo na području Zagorja, nego i čitave Hrvatske. Danas smo razgovarali kako bismo tu suradnju nastavili kroz čitavu 2024. godinu, na obostrano zadovoljstvo – da Dino može ponovo prezentirati svoje glazbeno umijeće na području Hrvatske, a mi da dobijemo pravog ambasadora dobre volje koji je prepoznatljiv. Naći ćemo se poslije Sveta tri kralja i ponovo razgovarati o tome – najavio je Kolar i zaključio:

– Čestitka i zahvala obitelji jer bez pune podrške obitelji ni u jednom poslu ne možete uspjeti. Potrebno je puno odricanja, a posebno je bitno da to roditelji razumiju. Ovdje govorimo o jednoj posebnoj obitelji i dobro znamo od koga je naslijedio talent – zaključio je župan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba