Reklamacije će se podnositi do 10. siječnja 2024.

U Varaždinu krenule reklamacije za božićnice, evo koji su uvjeti

Objavljeno: 22.12.2023. zagorjeinternational

Grad Varaždin obavještava građane o podnošenju zahtjeva za reklamaciju dječjih božićnica te božićnica za umirovljenike koje će se podnositi sve do 10. siječnja iduće godine. Reklamacije će se isplaćivati putem blagajne od 2. do 5. siječnja od 9 do 11 sati ili na tekući račun podnositelja od danas do 10. siječnja.

Iz Grada obavještavaju roditelje djece koji su predali zahtjev za donaciju za novorođeno dijete, za dijete rođeno od 16. listopada do 31. prosinca 2023., da se nalog za isplatu dječjih božićnica vrši po službenoj dužnosti te će ista biti isplaćena na tekući račun podnositelja zahtjeva.

Umirovljenici trebaju priložiti dokaze o visini mirovine

Božićnica je osigurana i za umirovljenike koji su svoj radni staž ostvarili i u inozemstvu, a oni za isplatu trebaju priložiti dokaze o visini mirovine (hrvatske i inozemne ili samo inozemne mirovine) čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 420 eura za mjesec rujan ove godine.

Zahtjevi sa svim potrebnim dokumentima dostavljaju se:

  • skenirano na e-mail: [email protected]
  • u pisarnicu Grada Varaždina na privremenu adresu: Franjevački trg 5 (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 17 i petkom od 7 do 13)

Osim zahtjeva za reklamaciju, potrebna dokumentacija je:

  • odrezak od mirovine za rujan 2023., uvjerenje da korisnik nema inozemnu mirovinu ili ispis bankovnog računa
  • IBAN tekućeg računa-preslika
  • obostrana preslika osobne iskaznice
  • preslika dokumenta na kojem je vidljiv OIB

Zahtjevi za reklamacije za božićnice moći će se od danas podići u pisarnici Grada Varaždina na privremenoj adresi Franjevački trg 5, 42000 Varaždin ili preuzeti na web stranici Grada (link je OVDJE). Reklamacije neće biti moguće nakon 10. siječnja, a nepotpuni zahtjevi neće se uvažavati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba