Jako lijepa tradicija koja traje već 15 godina

Ženska inicijativa HNS-a Varaždin i ove je godine darivala Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Objavljeno: 07.12.2023. VH

Ženska inicijativa HNS-a Varaždin i ove je godine darivala Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin povodom božićnih i novogodišnjih blagdana kako bi uljepšali boravak malenim pacijentima koji su na tom odjelu te olakšali rad medicinskom osoblju koje brine o njima. 

Naime, kako je istaknula predsjednica Ženske inicijative HNS-a Andreja Parlaj, ovo je tradicionalna akcija Ženske inicijative HNS-a koja se održava još od 2008. godine, a ove su godine Pedijatriji uručeni televizor, pulsni oksimetri, slikovnice, igračke te slatki poklon paketi. 

– Ovo je način zahvale na brizi za naše najmlađe koji su ujedno i najranjivija skupina. Ove godine je poklon malo izdašniji, a osim televizora koji će djeci sigurno pomoći da se malo opuste, poklonili smo i pulsne oksimetre koji su medicinskom osoblju prijeko potrebni za rad – rekla je Parlaj te dodala da se akcijama odazivaju svake godine, i to ne samo za bolnicu, već sve one kojima je potrebna pomoć. 

V.d. predsjednika HNS-a Mirko Korotaj zahvalio je svima koji su sudjelovali u donacijama.

–  Mi kao Hrvatska narodna stranka ćemo uvijek podržavati liječnike i sve medicinsko osoblje da se za njihov rad stvore što bolji uvjeti te da na taj način svi pacijenti koje oni imaju na brizi, budu što kvalitetnije zbrinuti. I dalje ćemo raditi u tom smjeru te ćemo pomagati akcije ako bude potrebno – rekao je Korotaj te dodao da stranka kroz cijelu godinu sudjeluje u raznim humanitarnim aktivnostima. 

Predsjednik Gradske organizacije HNS-a Grada Varaždina Igor Klopotan zaželio je svim malim pacijentima koji se nalaze na Odjelu pedijatrije OB Varaždin, da što prije ozdrave i vrate se svojim obiteljima, posebice za nadolazeće blagdane.

– Mi ćemo se uvijek zalagati za dobro zdravstvo i da svi imamo dostupnu jednaku uslugu u svakom trenutku – zaključio je Klopotan. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba