Grčki mediji objavili:

“Na nožu kojim je ubijen navijač AEK-a pronađen DNK uhićenog grčkog huligana”

Objavljeno: 13.11.2023. zagorjeinternational

Grčki mediji javljaju da DNK uzorak pronađen na nožu, koji je pronađen na mjestu tučnjave i na kojem ima krvi ubijenog navijača Michalisa Katsurisa, pripada huliganu koji je uhićen prije nekoliko dana, piše Jutarnji list.

Spomenuti grčki nogometni huligan osuđen je na 12 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u krvavim neredima na finalu grčkog kupa u Volosu još 2017. godina, a uhićen je u četvrtak kako bi odslužio kaznu. U tom je napadu teško ozlijeđeno 15 ljudi u sukobima navijača AEK-a i PAOK-a. 

Prošli je tjedan bilo najavljeno da će ga vlasti ispitati i zbog moguće upletenosti u smrt Mihalisa Katsurisa, navijača AEK-a zbog čijeg je ubojstva stotinu BBB-a još u zatvoru u Grčkoj.

Mediji pišu da se radi od 35-godišnjem Aristidisu Deliosu čiji odvjetnici kategorički negiraju da je upleten u Katsurisovo ubojstvo. On je sudjelovao u ovogodišnjoj tučnjavi između navijača Dinama i AEK-a u kolovozu. Čak je bio ispitan kao svjedok i pušten. Tom je prilikom izjavio da je u toj tučnjavi bio u blizini ubijenog Katsurisa i da je sa sobom nosio nož koji je izgubio u neredima, no rekao je da ga je izgubio prije nego je ovaj stradao.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba