Za nju ćete definitivno još čuti

‘AMBASADORICA MEĐIMURSKE POPEVKE’: Filipinka Chriztel Renae Aceveda (12) dobila zlatni gumb u ‘Supertalentu’

Objavljeno: 13.11.2023. zagorjeinternational

Mlada Filipinka, 12-godišnja Chriztel Renae Aceveda, učenica Osnovne škole Sveti Martin na Muri nastupila je ovog vikenda u emisiji Supertalent Nove TV gdje je izvela međimursku popevku “Daj mi, Bože, oči sokolove”. Pritom je oduševila publiku, gledatelje pred malih ekranima, ali i žiri koji je mladu pjevačicu nagradio zlatnim gumbom. 

Čestitke je mladoj, talentiranoj Chriztel Renae na svojem Facebook profilu uputio i međimurski župan Matija Posavec. 

– Da je glazba univerzalni jezik, dokazala je učenica Osnovne škole Sveti Martin na Muri Chriztel Renae Aceveda na jučerašnjem nastupu u emisiji Supertalent Nove TV. Nezaboravnom interpretacijom međimurske popevke “Daj mi, Bože, oči sokolove”, dvanaestogodišnja Filipinka na najljepši je mogući način pokazala koliko ljubavi osjeća za svoju novu domovinu – Međimurje – i koliko je ljubavi u toj sredini primila. Glazbeni stručnjaci ostali su bez daha, a publika je zaplakala – i po prvi puta u ovoj emisiji – zahtijevala direktan ulazak u finale za Chriztel – napisao je župan Posavec i dodao:

– Čestitam Chriztel i njezinim nastavnicima u OŠ Sveti Martin na Muri koji su joj pomogli svladati hrvatski jezik, koji su prepoznali njezin talent i usadili joj ljubav prema našem blagu – međimurskoj popevki – kao i njezinim roditeljima na predanosti u odgoju i otvaranju putova svom djetetu – dodao je župan. 

Nastup možete pogledati OVDJE.

Facebook, Matija Posavec

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba