Ovaj poljoprivrednik nikako ne može naći djevojku

“Kad objavim sliku kupusa i paprike, djevojke neće lajkati, a kada se slikam u skupom autu dobijem 300 lajkova”

Objavljeno: 20.10.2023. zagorjeinternational

Poljoprivrednik iz Prijepolja u Srbiji, 42-godišnji Njegoš Stojadinović s godinama je stekao nadimak ‘kralja paprike’. Stojadinović ima svoje plantaže i veliko imanje te se bavi sadnjom i uzgojem voća i povrća, a iako mu posao cvjeta, nikako ne može pronaći djevojku.

– Vremena su se promijenila. Otkad radim ovaj posao i otkad me viđaju na njivi, djevojke imaju sasvim drugačije mišljenje o meni. Kad na društvenim mrežama objavim fotografije kupusa i paprike, ni jedna djevojka mi to neće lajkati. Gledam što se događa… Onda mi je jedan prijatelj koji ima skupocjeni automobil rekao da se fotkam u njemu. Napravio sam to i dobio 300 lajkova – ispričao je za srpske medije, prenosi Index.hr.

– Gledam i ne vjerujem da djevojke danas više cijene automobil nego nekog tko proizvede 150 tona povrća. Ne gledaju tko si i što si, već gledaju tko što ima – dodaje.

Poljoprivrednik ističe da nije probirljiv kada su žene u pitanju. Traži jednostavnu djevojku koja se neće stidjeti posla kojeg on radi.

– Od jutra do večeri sam na njivi. Upoznao sam nekoliko djevojka preko Facebooka, otišao u drugi grad na piće ili na ručak, ali onda one nisu htjele doći u Prijepolje. Usred sezone, kad ja moram okopavati papriku, one bi išle na more. Ma kakvo crno more – rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba