Evo do kad ju možete razgledati

RADOBOJ: Otvorena izložba rodova sa 17. Likovne kolonije povodom Dana općine

Objavljeno: 17.10.2023. zagorjeinternational

Izložba ovogodišnjih radova sa 17. Likovne kolonije koju u svake godine organizira Općina Radoboj i Likovno društvo ‘Ernest Tomašević’ iz Krapine otvorena je u petak u Radoboju u ‘Hiži vinove loze’.  

Otvorenju izložbe 21. umjetničkog rada nazočila je predsjednica Općinskog vijeća Radoboja Vanja Potočki, članovi Općinskog vijeća, uzvanici i domaćin, načelnik Anđelko Topolovec koji se ovom prigodom zahvalio vrijednim slikarima koji već 17. godinu zaredom svoje vrijedne radove poklanjaju Radoboju te im poželio još puno uspješnih godina i realiziranih kolonija.

Izložbu radova otvorila je Vanja Potočki uz pohvale Likovnom društvu ‘Ernest Tomašević’ i Općini Radoboj na zalaganju u realizaciji likovne kolonije, jedinstvene tradicijske manifestacije povodom Dana općine Radoboj. Nakon otvorenja za sve uzvanike pripremljena je zakuska i vođena degustacija od tri vrste vina lokalnog OPG-a od strane Gorana Rihtara.

Izložba slika će za posjetitelje biti otvorena do 21. listopada, radnim danom od 8 do 16 sati, a u subotu od 9 do 16 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba