Ponosni otac pohvalio se na Instagramu prvom fotografijom s vjenčanja

ČESTITAMO: Oženio se sin izbornika Zlatka Dalića

Objavljeno: 28.09.2023. zagorjeinternational

Obitelj Dalić ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no izbornik Zlatko je ipak podijelio fotografiju s vjenčanja svog sina na svom Instagram profilu, prenosi Večernji list

Toni Dalić, sin izbornika naše nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića ovih dana je oženio svoju dugogodišnju djevojku Ivu. Obitelj Dalić ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ipak podijelio fotografiju s vjenčanja na svom Instagram profilu. 

– Vjenčanje – napisao je Zlatko i dodao emotikon srca uz objavu koju je u samo sat vremena lajkalo više od 7000 ljudi, a čestitke se nižu.  

– Iskrene čestitke mladencima kao i roditeljima – piše u komentarima ispod objave.

– Sretno mladencima!!! Budi ponosan izborniče!!! – poručili su drugi komentatori.

Tonija nemamo priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati. Prije tri godine stekao je diplomu za digitalni marketing.

Uz to, Toni je ljeti znao biti DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci. Uz Tonija, naš izbornik i njegova supruga Davorka, s kojom je u braku od 1992. godine imaju i sina Brunu. 

– Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi – izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba