Ovog četvrtka

Obilježavanje Dana Hipertenzije u Zaboku, Krapini i Krapinskim Toplicama

Objavljeno: 15.05.2024. zagorjeinternational

U sklopu sveobuhvatne brige o zdravlju zajednice, ovog četvrtka će se od 10 do 12 sati u Zaboku, Krapini i Krapinskim Toplicama obilježiti Dan hipertenzije. Ova važna inicijativa usmjerena je na podizanje svijesti o važnosti prevencije i kontrole visokog krvnog tlaka, jednog od vodećih faktora rizika za ozbiljne zdravstvene probleme.

U Zaboku, Krapini i Krapinskim Toplicama, pridružite se obilježavanju ovog važnog datuma putem niza aktivnosti koje će biti organizirane u sklopu Dana hipertenzije. Očekuje vas niz besplatnih mjerenja krvnog tlaka, šećera, indeksa tjelesne mase, EKG-a te savjetovanja stručnjaka iz područja kardiovaskularnog zdravlja. 

Ove godine su ujedinjene su snage Specijalne bolnice Krapinske Toplice, Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije, Klinike Magdalena, tvrtke Salvus i Ljekarne Švaljek.

Događaj je na lokacijama na otvorenom. U Zaboku na Zivtovom trgu, u Krapini na Trgu Ljudevita Gaja, a u Krapinskim Toplicama u Bolničkom parku. U slučaju kiše u Zaboku će biti u prolazu City Parka, u Krapinskim Toplicama na ulazu u bolnicu, a u Krapini na ulazu u zgradu Županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba